Unge kommunikerer_illustration_AS-Helger

En hilsen fra din illustrator

 

Meningsfuld kommunikation handler om at få sin målgruppe op af stolen, ud i verden, og ind i sig selv.

OM MIG

Bonjour! Fra Paris til Østerbro.

Jeg er freelance illustrator med tegnestue på Østerbro i København. Jeg er uddannet i Paris, og da jeg startede på Académie Charpentier´s designlinie, havde jeg boet udenfor Danmark i 10 år. Alt, hvad der havde med dansk designs´rene og enkle linier at gøre, var eksotisk og inspirerende. Sjovt nok, følger jeg nu designere som arbejder i tværkulturelle mix-and-match styles, i lag på lag, med modige farvevalg og grafiske udtryk fra hele verden. M.a.o. min kulturelle baggrund (født fransk-dansk, arbejdet som grafisk designer og underviser i mange år) har stor indflydelse på den måde, jeg ser verden på og udtrykker mig visuelt. Du finder mig i mødet mellem det farverigt fabulerende, elegante univers og den enkle, skæve, feminine streg.

Pennen fører jeg bedst, når vi arbejder sammen.

Ideen med mine tegninger er at formidle dine ideer på en anderledes og ærlig måde, med et tankevækkende og skævt look. Derfor er det vigtigt, at jeg har et klart kendskab til dine forventninger, til fortællingen du skal have visualiseret og din målgruppes behov.
Pennen fører jeg, og derfor afhænger resultatet i høj grad af vores samarbejde. At vi kommer godt i gang ved at være afklarede og engagerede. Det hjælper også processen at være modige og fleksible, turde lave fejl og at gå andre veje for at opnå det bedste resultat. En visualisering du vil få glæde af, fordi dit projekt får mennesker til at mødes, skaber større forståelse for det anderledes. Dit projekt vil ikke bare vække nysgerrighed hos din målgruppe, det vil give de mennesker du henvender dig til lysten til at opdage, finde sammen, mærke, høre, smage, kysse, græde, le, råbe op. Når alt kommer til alt, handler god kommunikation om at få sin målgruppe op af stolen, ud i verden, og ind i sig selv.

Du er velkommen til at kontakte mig.

Fortæl mig om dit projekt og lad os se om det er noget jeg kan hjælpe dig med.
Venlige hilsner, Anne-Sophie H.

BIO

Hi, I am a freelance illustrator specialized in the art of visualizing ideas and concepts. Take a tour in my online portfolio. For any inquieries, or collaborations you can find me here.

26746240 Kontakt mig