Working people-illustration.AS-Helger
Person telling a story_illustration_AS-Helger

Hvordan fortæller du din historie?

 

Vælg din illustrator med omhu. Din målgruppe vil belønne dig for den oplevelse du giver dem.

Referencer

Alinea, Forlag
Aller Media
Danmarks Naturfredningsforening
Dansklærerforeningen
Dyrenes Beskyttelse
Egmont Media Group
Familiens Vitaminer
FOF København /FOF Taastrup
Folkeskolen
Frie Skoler
Gentofte Kommune
Gigtforeningen
Gyldendal A/S
HK Danmark
Hotel D´Angleterre
Kunde.Co
Mary Fonden
Mighty Book Co. Ltd
Munksgaard
Nationale Sorgcenter / Børn, Unge, Sorg
Rigsarkivet.dk
Rådet for Sikker Trafik
Skoleborn.dk
STUHR
TÆNK. Forbrugerrådets blad
Videnskab.dk /Center for faglig formidling
Ældresagen
Øregaard Museum
Aalborg Universitet / Inst. for arkitekt. & medieteknologi

DIN IDE, mine streger. Et univers bliver til.

Indhold streg og stil.

Som illustrator formidler jeg ideer ved at fortælle historier i streger, former og farver til klart definerede målgrupper. Mine motiver er en naturlig måde at beskrive verden på og derfor er det projektets grænser, fantasi, dets æstetiske univers, og en jeg-vil jeg-kan stædighed der er grundstenene i mit arbejde.

Din fortælling med min streg.

Når du vælger at samarbejde med mig omkring en publikation, et event, eller dit kommende online materiale, er du sikret et produkt som formidler dine tanker og koncepter til en specifik målgruppe. Det vil sige, jeg “oversætter” dine tanker, ord og forventninger med min streg og mit specifikke udtryk. Derfor udgør vores samarbejde et personligt univers, som er genkendeligt og skræddersyet til lige netop dine ønsker.

Din målgruppe vil belønne dig.

Dit valg af billedmateriale er altafgørende for din målgruppe. Nøje tilpassede tegninger og grafik tiltrækker læseren, skaber stemning og indbyder til yderligere fordybelse. Dine læsere vil se sammenhænge, føle sig forståede og søge tilbage, fordi de genkender dit visuelle univers. Derfor skal du give dig tid til at finde den rigtige illustrator til dit projekt. Din målgruppe vil belønne dig for den oplevelse du giver dem.

Illustrationer til undervisning, information, markedsføring. You name it, I draw it.

Hvis du har behov for illustrationer til at formidle budskaber i forbindelse med undervisningsmaterialer, informationsfoldere eller din øvrige markedsføring kan jeg helt sikkert hjælpe dig med at løfte dit projekt grafisk. Ligesom jeg allerede hjælper kunder som Gyldendal, E-Types og Aller Media med mine illustrationer.
Måske har du allerede gjort dig nogle tanker om, hvordan stilen skal være. For eksempel både tydelig og elegant – måske endda med en lidt skæv streg. Sådan et udtryk er ofte rigtig godt til at anskueliggøre en problemstilling eller en læringsproces i dit projekt.
Kig forbi min online portfolio. Har du spørgsmål finder du mig her. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Med venlige hilsner, Anne-Sophie H.

MY WORK…

makes your projects stand out and attract the attention of your target group. For any inquieries, or collaborations, please contact me here. I look forward to hearing from you.
Anne-Sophie H.

26746240 Kontakt mig